...Plus size szemmel a világ

Made by TerKati

Made by TerKati

Plus size katasztrófák

Avagy mik azok az összeállítások, amiket lehetőleg kerüljünk bizonyos súlyfelesleg felett

2019. július 23. - Made by TerKati

Egy korábbi bejegyzésemben mutattam azokat az összeállításokat, melyeket bátran ajánlok viselésre a hozzám hasonló alkattal rendelkező plus size sorstársaimnak. Mikor azokat a ruhákat válogattam belefutottam néhány olyan darabba, amitől megmondom őszintén kirázott a hideg. Korábban már írtam róla, hogy oké az, hogy fogadjuk el magunkat, ezt dobta a gép, így nézünk ki. DE! Ugyan mindenhol ezt nyomatják, de szerintem ez nem jelenti azt, hogy az önelfogadás azon szintjére lépünk, amikor azt gondoljuk, hogy bármit felvehetünk következmények nélkül. Ez nem igaz. Igenis meg kell tanulni az alkatunkkal együtt élni és az alkatunknak megfelelően öltözködni. Vannak olyan ruhadarabok, amiket egy bizonyos súlyhatár felett, vagy inkább alkattól függően nem ajánlott viselni. Nem azért, mert kiröhögnek, hanem egyszerűen azért, mert esztétikailag nem szép. Ezt sajnos el kell fogadni. Természetesen ez csak az én privát véleményem, mindenki azt vesz fel amit akar, de akkor nem kell meglepődni, hogy ledisznóznak az utcán.

Számomra ilyen tiltólistás darabok pl. a madzagos bikini, a rövid short, a miniszoknya, a haspóló, és a LEGGINGS eszetlen viselése.

+1 tipp: Ne vegyünk hiúságból 1-2 mérettel kisebb ruhákat, mert azzal csak hangsúlyosabbá tesszük a plusz kilókat!

jeans_with_muffin_top.jpg

És akkor a szavak helyett beszéljenek a képek.

Galéria megtekintéséhez katt a lépre!

A bejegyzés trackback címe:

https://madebyterkati.blog.hu/api/trackback/id/tr8414933628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rómaikömény 2019.07.24. 14:23:14

az utolsó kép szerintem jó. azért ezek a nők nem kicsit plusz size-ok. a feszes farmer szerintem nem gond ha a hashurkák nem látszanak.

invalid user name 2019.07.24. 14:23:18

a farmeres fotóról Boggie vasárnapi koncertje jutott eszembe :(

mbogi 2019.07.24. 14:23:30

Az élet túl rövid ahhoz, hogy öltözködésben hülye szabályokhoz igazodjunk. Aki lekövérdisznóz, az egyértelműen hülye, és ronda is, különben mért lenne fontos neki, hogy másokat minősítgessen? Persze, ha mindenki a saját dolgával foglalkozna, nem lehetne a nőket halálra fegyelmezgetni, hogy még nagyobb legyen a szorongásuk.

Huck 2019.07.24. 14:24:01

Sajnálom! Szerintem teljesen rendben vannak a fotón szereplő összeállítások. Megjegyzem milyen ízlés rendőrség ez? Azt már nem meri leírni, hogy kövér, meg dagadt, hanem finomkodva magyartalankodva plus size... mintha mást jelentene. És nem az emberek (itt a nők) méretét kritizálja, hanem azt mondja takarják el. Micsoda álszent dolog, ahogy az egész pc fogalmazás. Boa

Eltévelyedés · http://gumimacik.blog.hu/ 2019.07.24. 14:24:31

Namost a galériádban nem plus size-ok vannak, hanem irgalmatlanul kövérek.
Másrészt a legtöbb normálisan öltözködik, gondolom nem azt javaslod, hogy húzzanak magukra zsákot.
Nem a kövérség nem egészséges, legtöbbször nem igazán esztétikus, de valamiért nem tesznek ellene. Ettől még felöltözhetnek, és képzeld, nem vagyuk egyformák, van, akinek még tetszni is akarnak, sőt, tetszenek is.
Nah, nem ragozom, ez a poszt is csak azért volt, mert írni kell. valamiért. Persze nem.

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2019.07.24. 14:24:36

Lehet, hogy én tudom rosszul, de azok ott nem overallok. Kétrészes darabok.

DFK 2019.07.24. 15:11:11

Megjegyzem ezek a nők nem plus-size típusok, hanem bbw típusok (igen, kövérek). Ráadásul így felöltözve, azoknak, akik szeretik ezt a típust (pl én), nagyon bejönnek.

Haloperidol 2019.07.25. 07:52:15

Akik itt ízlésrendőrséget kiáltanak, abba gondoljanak bele, hoy ez a blog TANÁCSOKAT ad, nem fatshamingol.

Igen, a kpeken bemutatott darabok kifejezetten előnytelenek plus size nők számára, és sokkal előnyösebb ruhadarabokat is fel lehet venni, amiben TÉNYLEG csinosak és vonzóak lehetünk.

Akkor meg miért megy a hörgés?

Made by TerKati 2019.07.25. 07:56:27

@Haloperidol: Köszönöm szépen! Örülök, hogy valaki megértette, hogy mit szerettem volna írni! Ölelés!
süti beállítások módosítása