...Plus size szemmel a világ

Made by TerKati

Made by TerKati

Csinoskodjunk farmerban!

Plus size öltözködési tippek

2019. április 15. - Made by TerKati

Amióta az eszemet tudom kedvenc ruhadarabom a farmer, amit a megfelelő felsővel és cipővel szinte bármilyen alkalomra fel lehet venni. Alapjában véve a körte testalkattípusba tartozom, bár ahogy az idő halad úgy haladok én is a hordó irányába (bár ilyen típus nincs is haha). Így most ahhoz szeretnék néhány tippet mutatni, hogy körteként hogyan legyünk csinosak farmerban is.

93094e0f62a7006e78856a2efb936c4e.jpg

(kép:pinterest.com)

De hogy milyen is a körte típus? Hát, mint egy körte. Tehát, ha neked a felsőtested a csípő- és fenékméretedhez képest karcsúbb, akkor te nagy valószínűséggel körte vagy.

korte-alkat.jpg(kép:kuffer.hu)

A körte öltözködésének alapelve rettentően egyszerű: a felsőtestet hangsúlyozzuk, a csípőt és a feneket pedig ügyesen eltakarjuk. Már amennyire tudjuk.. :) A felsőtest hangsúlyozásnál a kulcsszavak a következők: vidám színek, minták, karcsúsított szabásvonalak, kiegészítők (övek, ékszerek) használata.

Hogyan is tegyük mindezt? Mutatom!

08fd1e37c6f183c93c34a148658fb50c.jpg(kép:pinterest.com)

Ez a szettet csodálatosan eltalálta, aki megálmodta. A sárga, karcsúsított blézer egyből a felsőtestre vonja a figyelmet, a sötét nadrág pedig (ami ugye optikailag amúgy is karcsúsít) annyira elveszik a felsőrész mellett, hogy szinte észre sem veszed, azt néhány plusz kilócskát ami a modellen van. A hab a tortán pedig a gyönyörű pliszírozott felső, aminek a függőleges mintázata szintén optikailag karcsúsít, mert nyújtja az alakot, az enyhén bő szabásával pedig eltakarja a pocakot. Tökéletes, nőies, elegáns. Imádom!

Íme még néhány blézeres tipp:

Ha nem szereted a blézert, akkor jöhetnek a kardigánok, mellények...

 

 Amikor pedig már annyira jó idő lesz, hogy lekerülnek a kardigánok, válasszunk a farmerunkhoz egy-egy jól szabott felsőrészt vagy inget. Fontos, hogy kiemeljük a derekunkat amennyire lehet. Ezt megtehetjük például övekkel, megkötős felsőkkel.

 

 És akkor most következzen az, hogy mit NE! Helyettem pedig beszéljenek a képek:

Drága Hölgyek! Viseljetek bátran szép, nőies holmikat, legyetek csinosak! Remélem tudtam néhány hasznos tippel szolgálni hozzá. :)

Ha tetszett a cikk, kérlek oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://madebyterkati.blog.hu/api/trackback/id/tr2914764958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alinda (törölt) 2019.04.16. 09:05:30

Király! Évek óta hordok hasonló szetteket... sajna csak szabadidőben. Munkahelyen a 3 éve behozott új dresscode tiltja a farmert...

Csikkszereda 2019.05.02. 12:44:12

@Alinda: A fenti szabályokat betarthatod más anyagból készült nadrággal, jól szabott öltönynadrággal is, de még térd fölé érő ceruzaszoknyával is, a hatás a lényeg, nem a ruha anyaga.
süti beállítások módosítása